Kucharz młodego pokolenia, freelancer wyznaczający nowe standardy w dzisiejszej gastronomii. Warsztat zdobyty w najlepszych poznańskich restauracjach – SPOT., Ratuszova, Oskoma, czy F***ing Delicious – w pełni zaprezentował stojąc na czele Blonde&Bikini, gdzie przez półtora roku pełnił obowiązki szefa kuchni.
Odkąd zakończył współpracę ze stacjonarną restauracją jego autorski projekt – ASTROGASTRO – spotkać można w całym kraju, gdzie realizuje warsztaty, wydarzenia w formule pop up, kolacje degustacyjne czy konsultacje. Doświadczenie szefa kuchni wzbogacone o inspiracje zwożone z podróży przekładają się na rozpiętość działalności, której się podejmuje.
Jego styl to w dużej mierze eklektyczny fusion, który polega nie tylko na kombinacjach smaków, ale i technik, które podgląda latając po całym świecie. Mimo wszędobylskości to kuchnia polska jest jego największą sympatią. Kuchnię ASTROGASTRO charakteryzują sezonowe produkty w niekonwencjonalnych połączeniach i wyróżniająca się forma, często łącząca w sobie wiele styli – od streetfoodu po fine dining.
Jako trener prowadzący warsztaty współpracował szeregiem akademii kulinarnych oraz Lasami Państwowymi.