Weź udział w inspirujących i praktycznych warsztatach, podczas których pod okiem Orsona Hejnowicza poznasz tajniki i przećwiczysz techniki przygotowywania atrakcyjnych oraz nowoczesnych dań wegańskich, które docenią Twoi klienci!
Uczestnicy warsztatów samodzielnie przygotują wyjątkowe dania wegańskie pod okiem szefa kuchni Orsona Hejnowicza.
Każdy z uczestników przygotuje:
Pozycje wegańskie z Twojego menu bez zamawiania dodatkowych produktów, czyli wspólny warsztat i burza mózgów dotycząca pomysłów na wykorzystanie czegoś, co już mamy.
Kucharz młodego pokolenia z 16-letnim doświadczeniem zdobytym między innymi w Hotelu Monopol oraz Restauracja Jadka we Wrocławiu, Mus Bar & View w Poznaniu, a także poprzez pracę w skandynawskich gwiazdkowych restauracjach takich jak Arakataka, Fauna, Kontrast czy też niedawno nagrodzona odznaczeniem najlepszej restauracji na świecie Geranium i w pięciokrotnie najlepszej na świecie kopenhaskiej Nomie. Gotowanie to dla niego „wolność”, sposób na wyrażanie siebie, podejmowanie nowych wyzwań oraz eksperymentowanie. Swoją wiedzę wykorzystuje do tworzenia coraz to bardziej odważnych konceptów takich jak: Cudo Vegan Sushi i Wolność Neobistro (obie znajdują się w Poznaniu), w których to gotuje zgodnie z zasadą zero-waste, tworząc dania wegańskie, wegetariańskie i nie tylko, które zaskakują smakiem, ciekawą kompozycją oraz bardzo często formą.
POZNAŃ | DZIAMSKI STUDIO Galeria Malta
25.10.2022 r.
Warsztaty odbywają się w godzinach 10:00-17:00.
Ta wersja zawiera:
Potrzebujesz informacji?
Skontaktuj się z nami!