Weź udział w ekskluzywnych praktycznych warsztatach, podczas których pod okiem Ernesta Jagodzińskiego – Szefa Kuchni i właściciela restauracji Autentyk – przećwiczysz tajniki przygotowywania dań z powszechnie dostępnych produktów, takich jak drób czy wieprzowina.
W trakcie warsztatów przećwiczysz tajniki kulinarne wykorzystywane przez jednego z najlepszych szefów kuchni w Polsce - zdobywcę tytułu Szefa jutra 2017 według prestiżowego przewodnika Gault&Millau Polska!
Poznaj prelegentaWARSZTAT KULINARNY
uczestnicy warsztatów samodzielnie pod okiem prowadzącego przygotują dania i poznają metody obróbki składników, które będą mogli wykorzystać w codziennej pracy szefa kuchni
100% INTERAKCJI
każdy z uczestników będzie mógł osobiście zadać pytanie Ernestowi Jagodzińskiemu
ŻADNEJ ZBĘDNEJ TEORII
nie marnujemy Waszego czasu. Warsztaty poprowadzi ekspert, który pokaże wyłącznie najlepsze rozwiązania kulinarne
100% INSPIRACJI
gwarantujemy, że z tego pełnego inspiracji spotkania wyjedziecie z gotowymi pomysłami
Potrzebujesz informacji?
Skontaktuj się z nami!