Weź udział w ekskluzywnych praktycznych warsztatach, podczas których pod okiem Tomasza Dekera, prowadzącego program „Desery Dekera” dla stacji Kuchnia+, przygotujesz zjawiskowe i wyjątkowe desery, które nie zajmą Ci wiele czasu, a efekt zaskoczy nawet najbardziej wymagających gości restauracji.
Mistrz cukiernictwa, członek Fundacji Klub Szefów Kuchni. Na antenie Kuchni+ prowadzi autorski program "Desery Dekera". Doświadczenie zawodowe zdobywał w rodzinnym Poznaniu oraz we Francji, w Belgii, w Hiszpanii i we Włoszech. Juror licznych konkursów (m.in.Martlell, Bocuse dOr, Arte Culinaria Italia), organizator Mistrzostw Cukierniczych Best Pastry Chef , reprezentant kraju w międzynarodowych zawodach kulinarnych (m.in. Culinary Wold Cup). Współpracuje z magazynami o tematyce kulinarnej ("KUKBUK", "Palce lizać", "Food & Friends", "Food Service", "Poradnik Restauratora"), a widzowie znają go z programów takich jak "Polski turniej wypieków", "Kawa czy herbata?" i "Pytanie na śniadanie". Wykłada na Łódzkim ASP na kierunku Projektowanie Kulinariów.
Poznań
25 czerwca 2019 r.
Potrzebujesz informacji?
Skontaktuj się z nami!