Weź udział w jedynych w Polsce tak profesjonalnych warsztatach!
W trakcie warsztatów będą Państwo uczestniczyć w praktycznych ćwiczeniach i poznawać najlepsze praktyki w zakresie prezentacji zastawy, stylów obsługi czy praktycznych umiejętności kelnerskich!
Przeprowadzimy rzeczywiste studia przypadków i pokażemy doświadczenia z najlepiej zorganizowanej restauracji w Polsce z praktycznym komentarzem prowadzącego
Specjalnie dla uczestników przeprowadzimy ćwiczenia praktyczne pozwalające na wizualizację najlepszych praktyk i najczęstszych błędów w obsłudze klienta restauracyjnego
Starannie dobraliśmy wykładowcę, który na co dzień pracuje w bardzo wymagającym obiekcie, a budowanie relacji z klientami restauracji stanowi podstawę jego codziennych działań
Warsztaty certyfikuje Centrum Kompetencji Biznesowych - to wyłącznie praktycy, którzy znają sprytne techniki, dzięki którym biznesy restauracyjne przynoszą realne zyski
W czasie warsztatów otrzymają Państwo wiele narzędzi, dzięki którym usprawnienie pracy kelnerów będzie odbywać się bez wysiłku oraz z oczekiwanym efektem zadowolenia gości, a tym samym - wzrostu przychodu
Do tygodnia po dacie zakończeniu warsztatów będą mieli Państwo możliwość kontaktu z wykładowcą, aby zadać pytanie, jeśli nie zdążą go Państwo zadać podczas Kursu lub gdy nadal będą mieli Państwo wątpliwości
Warszawa, 24 lutego 2020 r.
Poznań, 25 lutego 2020 r.
Potrzebujesz informacji?
Skontaktuj się z nami!