Organizatorzy:
To weź udział w ekskluzywnych praktycznych warsztatach, podczas których pod okiem Michała Kępińskiego - doświadczonego Szefa Kuchni przećwiczysz podstawowe techniki fermentacji i kiszenia produktów takich jak: burak, ogórki, marchew, truskawki czy pomidory.
W trakcie warsztatów przećwiczysz tajniki kulinarne wykorzystywane przez Michała Kępińskiego oraz poznasz jego autorskie rozwiązania i:
Szef kuchni oraz miłośnik fermentacji. Swoje doświadczenie zdobywał pracując między innymi w odznaczonej 1 gwiazdką Michelin restauracji KOKS z Wysp Owczych oraz posiadającej 2 gwiazdki Michelin oraz numer 35 na liście "San Pellegrino 50 best Maaemo" z Oslo. Pracował również w kilku modnych warszawskich restauracjach. Od prawie 10 lat zajmuje się tematem fermentacji kisząc warzywa, owoce, ryby, mięso czy kwiaty wciąż poznając i tworząc innowacyjne smaki i aromaty. Od kilku lat wydaje kolacje degustacyjne na Łotwie, których tematem jest fermentacja i dzikie rośliny jadalne. W branży ma miano „Kiszonkowego guru”.
25 lipca 2022 r., Poznań
The Kitchen Studio Kulinarne, ul. Wichrowa 18a
Warsztaty odbywają się w godzinach 10:00-17:00.
Ta wersja zawiera:
Koszt uczestnictwa w szkoleniu obejmuje:
Potrzebujesz informacji?
Skontaktuj się z nami!