Każdy z uczestników wykona następujące dania:
Nastawienie na praktykę – uczestnicy warsztatów samodzielnie przygotują dania i poznają metody obróbki składników, które będą mogli wykorzystać w codziennej pracy szefa kuchni.
100% interakcji – każdy z uczestników będzie mógł skonsultować wszystkie etapy swojej pracy z prowadzącym Pawłem Zasławskim.
Żadnej zbędnej teorii – nie marnujemy Waszego czasu. Warsztaty poprowadzi ekspert, który pokaże wyłącznie najlepsze rozwiązania kulinarne.
Pracował w najlepszych poznańskich restauracjach. Przez dwa lata był zastępcą w restauracji Muga odznaczonej niedawno gwiazdką Michelin. Od ponad pięciu lat tworzy autorskie menu w restauracji Monka w Toruniu i w pełni realizuje swoją pasję do gotowania. W międzyczasie zdobył tytuł Kucharz Odkrycie Roku w plebiscycie magazynu Kuchnia, gdzie przez długi czas publikował autorskie felietony. Od kilku lat prowadzi liczne warsztaty w akademii kulinarnej SPOT i akademii Studio A, które cieszą się dużą popularnością i spełniają oczekiwania nawet najbardziej wymagających uczestników.
Ta wersja zawiera:
Potrzebujesz informacji?
Skontaktuj się z nami!