Organizatorzy:
To weź udział w ekskluzywnych praktycznych warsztatach, podczas których pod okiem Adama Chrząstowskiego - jednego z najlepszych Szefów Kuchni w Polsce - przećwiczysz tajniki przygotowywania dań z produktów takich jak wołowina i podroby!
W trakcie warsztatów przećwiczysz tajniki kulinarne wykorzystywane przez Adama Chrząstowskiego, wyróżnionego przez Polską Akademię Gastronomiczną prestiżową nagrodą Mistrz Mistrzów w 2018 roku i:
Obecnie Executive Chef Belvedere Catering w Warszawie. Doświadczenie kulinarne zdobywał w Grecji, Szwajcarii, Holandii, Niemczech, Chinach. W Polsce w warszawskim hotelu Bristol, Sheraton Warsaw, hotelu Rialto. Od 2007 - 2019 współtworzył restauracje Ancora w Krakowie oraz Ed Red w Krakowie i Warszawie wyróżnione przez Slow Food Polska oraz przewodniki Michelin oraz Gault & Milleau. Od 2012 prowadzi działalność doradczą i szkoleniową w branży HoReCa pod nazwą Adam Chrząstowski Consulting. Prowadzi consultingi, audyty, warsztaty kulinarne oraz pokazy promocyjne w Polsce i za granicą. 2020- 2021 Dyrektor Kulinarny Hotelu Arłamów. Head Chef Bocuse d’Or Academy Poland, a od 2018 roku President Bocuse d’Or Academy Poland. W 2018 r. został wyróżniony przez Akademię Gastronomiczną w Polsce prestiżową nagrodą Mistrz Mistrzów. W 2011 r. wybrany głównym konsultantem kulinarnym w Departamencie Koordynacji Przewodnictwa Polski w Radzie Unii Europejskiej MSZ. Felietonista Food Service oraz adamchrzastowski.natemat.pl. Prowadzący programy kulinarne w Kuchni +, Adam Po Pracy, Adam Po Pracy 2, Adam Po Pracy 3, Adam w Sieci Patenty i Triki. Współautor książki „Gościnność od Kuchni".
29 maja 2023 r., Poznań
FOOD CONTENT STUDIO by Bartosz Dziamski
Warsztaty odbywają się w godzinach 10:00-17:00
Koszt uczestnictwa w szkoleniu wynosi 2499 zł netto i obejmuje:
Potrzebujesz informacji?
Skontaktuj się z nami!