Organizatorzy:
To weź udział w ekskluzywnych praktycznych warsztatach, podczas których pod okiem Adama Chrząstowskiego - jednego z najlepszych Szefów Kuchni w Polsce - przećwiczysz tajniki przygotowywania dań z produktów takich jak wołowina i podroby!
W trakcie warsztatów przećwiczysz tajniki kulinarne wykorzystywane przez Adama Chrząstowskiego, wyróżnionego przez Polską Akademię Gastronomiczną prestiżową nagrodą Mistrz Mistrzów w 2018 roku i:
WOŁOWINA I JEJ RODZAJE
SEZONOWANIE & STEKI
PODROBY – JAK UMIEJĘTNIE WPLEŚĆ JE W MENU
W latach 2020-2021 Dyrektor Kulinarny Hotel Arłamów. Doświadczenie kulinarne zdobywał w Grecji, Szwajcarii, Holandii, Niemczech, Szanghaju. W Polsce w warszawskim hotelu Bristol, Sheraton Warsaw, hotelu Rialto, współtworzył restauracje Ancora w Krakowie. Od lutego 2019 r. prowadzi działalność doradczą i szkoleniową w branży HoReCa pod nazwą Adam Chrząstowski Consulting. Prowadzi consultingi, audyty, warsztaty kulinarne oraz pokazy promocyjne w Polsce i za granicą. Od kwietnia 2014 r. do stycznia 2019 r. był szefem kuchni restauracji Ed Red w Krakowie i w Warszawie wyróżnionej przez Slow Food Polska oraz przewodniki Michelin oraz Gault & Milleau. Head Chef Bocuse d’Or Academy Poland, od 2018 roku President Bocuse d’Or Academy Poland. W 2018 r. został wyróżniony przez Akademię Gastronomiczną w Polsce prestiżową nagrodą Mistrz Mistrzów. W 2011 r. wybrany głównym konsultantem kulinarnym w Departamencie Koordynacji Przewodnictwa Polski w Radzie Unii Europejskiej MSZ. Felietonista Food Service oraz adamchrzastowski.natemat.pl. Wiceprezes Stowarzyszenia Polska Inicjatywa Kulinarna. Prowadzący programy kulinarne w Kuchni +, Adam Po Pracy, Adam Po Pracy 2, Adam Po Pracy 3, Adam w Sieci Patenty i Triki.
30 maja 2022 r., Poznań
The Kitchen Studio Kulinarne, ul. Wichrowa 18a
Warsztaty odbywają się w godzinach 10:00-17:00.
Koszt uczestnictwa w szkoleniu wynosi 1999 zł netto i obejmuje:
Potrzebujesz informacji?
Skontaktuj się z nami!