Weź udział w praktycznych warsztatach, które poprowadzi uznany manager food and beverage, kierownik gastronomii.
Absolwentka Akademii Ekonomicznej w Poznaniu. Od 18 lat pracuje w hotelarstwie i gastronomii. Umiejętności hotelarskie zdobywała w hotelu Trawiński i w IBB Andersia Hotel w Poznaniu. Doświadczenie menedżerskie w gastronomii zdobywała w restauracji Cucina, Mitsuro Restaurants - Whiskey in the Jar, Ilon Boutique, Holiday Park. Odpowiadała tam m.in. za logistykę, analitykę biznesową, negocjacje cenowe, gospodarkę magazynową i rozliczenia inwentaryzacyjne. Ta wiedza dała jej możliwość prowadzenia w późniejszych latach szkoleń z zakresu rentowności restauracji. Współpracowała z wieloma szefami kuchni co sprawia, że doskonale zna bolączki dzisiejszej gastronomii. Przez 5 lat wraz z mężem prowadziła jedną z najlepszych restauracji w Poznaniu – Autentyk Kuchnia i Ludzie. Od 7 lat jest właścicielem firmy consultingowej, w 2021 otworzyła także studio kulinarne, gdzie wraz z Ernestem Jagodzińskim prowadzą szkolenia, warsztaty oraz restauracje pop-up.
Potrzebujesz informacji?
Skontaktuj się z nami!