Weź udział w ekskluzywnych praktycznych warsztatach, podczas których pod okiem Tomasza Purola, autora książki „Warzywniak – zapomniane smaki”, przećwiczysz tajniki przygotowywania potraw z warzyw, które kiedyś stanowiły jedynie dodatek, a dziś mogą odgrywać główną rolę w daniu i podnosić jego atrakcyjność.
Uczestnicy warsztatów pod okiem Tomasza Purola:
Warsztat kulinarny
uczestnicy warsztatów samodzielnie pod okiem prowadzącego przygotują dania i poznają metody obróbki składników, które będą mogli wykorzystać w codziennej pracy szefa kuchni
100% interakcji
każdy z uczestników będzie mógł osobiście zadać pytanie Tomaszowi Purolowi
Żadnej zbędnej teorii
nie marnujemy Waszego czasu. Warsztaty poprowadzi ekspert, który pokaże wyłącznie najlepsze rozwiązania kulinarne
Gwarantujemy,
że z tego pełnego inspiracji spotkania wyjedziecie z gotowymi pomysłami!
Szef kuchni w restauracji Blow Up Hall 5050 w Starym Browarze, gdzie serwuje dania kuchni europejskiej z dużym naciskiem na elementy kuchni polskiej i wielkopolskiej. Jako członek Organizacji Slow Food stawia na sezonowość produktów. Jest laureatem i zwycięzcą niejednego konkursu w Polsce i zagranicą, zwycięzca 5. edycji programu Top Chef.
Poznań, 24.01.2020 r.
Potrzebujesz informacji?
Skontaktuj się z nami!