Restauracje

Szkolenia dla restauracji organizowane przez Centrum Kompetencji to doskonała okazja, by zdobyć aktualną, przydatną wiedzę!

Nadchodzące wydarzenia
HoReCa
online
Revenue Management – jak optymalizować koszty i sprawnie zarządzać budżetem, aby zwiększyć rentowność hotelu

Dobre praktyki warszawskiego hotelu Airport Hotel Okęcie ****

Miejsce:
Termin:
Cena:
Online
24 stycznia 2025
HoReCa
stacjonarne
Desery restauracyjne – monoporcje

Jak z wykorzystaniem najnowszych technik i trendów cukierniczych stworzyć efektowne i proste w przygotowaniu desery?

Miejsce:
Termin:
Cena:
Poznań
26 listopada 2024
Restauracje
stacjonarne
archiwalne
WOŁOWINA NA TALERZU - STEKI I PODROBY

Jak wprowadzić nowoczesność i różnorodność w restauracji?

Miejsce:
Termin:
Cena:
Poznań
30 września 2024
2499.00
HoReCa
stacjonarne
archiwalne
Rentowna restauracja - Jak podnieść rentowność i obroty w drugiej połowie 2024 roku?

Certyfikowane warsztaty dla właścicieli i managerów obiektów gastronomicznych

Miejsce:
Termin:
Cena:
Poznań
23 sierpnia 2024
1999.00
HoReCa
online
archiwalne
Desery restauracyjne na lato

Jak z wykorzystaniem najnowszych technik i trendów stworzyć desery, które wytrzymają wysokie temperatury w okresie upałów i zaskoczą Twoich gości niesamowitym smakiem?

Miejsce:
Termin:
Cena:
Poznań
24 czerwca 2024
2199.00
HoReCa
online
archiwalne
Jak przygotować tradycyjne dania kuchni polskiej o autorskim charakterze – atrakcyjne dla klientów i rentowne dla restauracji?

WARSZTATY DLA SZEFÓW KUCHNI

Miejsce:
Termin:
Cena:
Poznań
27 maja 2024
2199.00
HoReCa
stacjonarne
archiwalne
Desery restauracyjne – monoporcje

Jak z wykorzystaniem najnowszych technik i trendów cukierniczych stworzyć efektowne i proste w przygotowaniu desery?

Miejsce:
Termin:
Cena:
Poznań
24 kwietnia 2024
2199.00
HoReCa
stacjonarne
archiwalne
Rentowna restauracja Jak podnieść rentowność i obroty w 2023 roku?

Certyfikowane warsztaty dla właścicieli i managerów obiektów gastronomicznych

Miejsce:
Termin:
Cena:
Poznań
20 listopada 2023
1799.00
HoReCa
stacjonarne
archiwalne
Wieprzowina – jak przygotować wyjątkowe menu złożone z dań mięsnych i podrobów?

PROFESJONALNE WARSZTATY DLA SZEFÓW KUCHNI

Miejsce:
Termin:
Cena:
Poznań
23 października 2023
2199.00
HoReCa
stacjonarne
archiwalne
Jak przygotować tradycyjne dania kuchni polskiej o autorskim charakterze – atrakcyjne dla klientów i rentowne dla restauracji?

PROFESJONALNE WARSZTATY DLA SZEFÓW KUCHNI – Innowacyjne Smaki Polski

Miejsce:
Termin:
Cena:
Poznań
27 września 2023
2199.00

O naszych szkoleniach

Dajemy uczestnikom możliwość rozwoju posiadanych umiejętności, ale też nabycia nowych. Dbamy, aby szkolenia w pełni odpowiadały na ich potrzeby. Wyposażymy Cię w wiedzę dotyczącą obowiązujących trendów oraz przekażemy cenne wskazówki. Zdobądź nowe umiejętności – szkolenia dla managerów restauracji oraz pozostałych pracowników Ci w tym pomogą.

Organizowane przez nas szkolenia dla pracowników restauracji wyróżnia niezwykle szeroki zakres tematów, ponieważ zależy nam na przekazywaniu kompleksowej i użytecznej wiedzy. Warsztaty zakładają omówienie programu od strony teoretycznej oraz praktycznej. To doskonała okazja, by dowiedzieć się, jakie kroki podejmować wobec nowych wyzwań w codziennej pracy.

 

Szkolenia dla obsługi restauracji

Szkolenia dla restauracji organizowane przez Centrum Kompetencji skierowane są do menedżerów i pracowników obiektów gastronomii. Wiemy, że oczekiwania gości są coraz większe, dlatego jakość świadczonych usług również musi się być coraz wyższa. Należy poszerzać swoje umiejętności z zakresu technik sprzedaży, obsługi klienta, a także organizacji imprez i co ważne, właściwego wykorzystywania mediów społecznościowych. Skupiamy się, m.in. na obowiązkach managerów, które wpłyną na sprawne funkcjonowanie obiektu.

 

Szkolenia dla managerów restauracji

Celem każdego szkolenia dla obsługi restauracji jest przekazanie Ci wiedzy, dzięki której zwiększysz swoje zyski oraz podniesiesz standard usług. Wszelkim wskazówkom zawsze towarzyszą przykłady sprawdzonych rozwiązań, które możesz zastosować w przypadku swojej działalności. Otrzymasz również rady, dzięki którym wyeliminujesz czynniki obniżające rentowność i zmaksymalizujesz obroty obiektu. Ważnym elementem każdego szkolenia dla managerów hoteli jest także optymalizacja kosztów.

 

Dowiedz się, jak budować dobry wizerunek

Podczas naszych kursów poznasz również zasady postępowania z pracownikami restauracji tak, by standard obsługi był na najwyższym poziomie. Omawiamy, co może zmotywować ich do pracy, oraz jak powinni postępować w kontaktach z gośćmi. Szkolenia dla managerów restauracji pomogą Ci również opracować plan działań marketingowych, dzięki którym zbudujesz dobry wizerunek w sieci i zdobędziesz nowych klientów. Wiemy, że ważne jest, by obserwujący byli także aktywnymi fanami, którzy rzeczywiście odwiedzą hotel. Podpowiadamy, jak odpowiadać na komentarze oraz przedstawiamy dobre praktyki.

 

Eksperci z doświadczeniem

Wybierając nasze szkolenia dla obsługi restauracji, w tym dla ich managerów, masz pewność, że będą one prowadzone przez najlepszych specjalistów z bogatym doświadczeniem. Stawiamy na osoby mające wiedzę praktyczną. Liderzy z branży odpowiadają na pytania uczestników, dzielą się przydatnymi wskazówkami i własnymi doświadczeniami. Chcemy, by nasze spotkania były również okazją do wymiany spostrzeżeń uczestników.

 

Co wyróżnia szkolenia Centrum Kompetencji?

Szkolenia Centrum Kompetencji to spotkania, podczas których przekazujemy uczestnikom merytoryczną wiedzę i praktyczne umiejętności. Oferujemy interesujące wykłady oraz część warsztatową. Wychodzimy naprzeciw potrzebom uczestników. Wybieramy różnorodność, aktywność oraz profesjonalizm. Kładziemy nacisk na kompleksowość. Nasze szkolenia dla pracowników restauracji pozwolą im sprostać wyzwaniom nawet w najtrudniejszych przypadkach. Warsztaty Centrum Kompetencji stanowią źródło wiedzy, którą wykorzystasz w codziennej pracy.

 

Potrzebujesz informacji?
Skontaktuj się z nami!

Formularz kontaktowy