Restauracje

Szkolenia dla restauracji organizowane przez Centrum Kompetencji to doskonała okazja, by zdobyć aktualną, przydatną wiedzę!

Nadchodzące wydarzenia
HoReCa
stacjonarne
Kuchnia polska w nowoczesnej odsłonie - techniki, smaki, trendy w 2023 roku

Praktyczne warsztaty kulinarne z Adamem Chrząstowskim

Miejsce:
Termin:
Cena:
POZNAŃ
28 marca 2023
2199.00
Restauracje
stacjonarne
archiwalne
Wołowina, steki i podroby

Warsztat poprowadzi Adam Chrząstowski - Executive Chef Belvedere

Miejsce:
Termin:
Cena:
Poznań
31 stycznia 2023
2199.00
HoReCa
stacjonarne
archiwalne
Desery restauracyjne i koktajlowe – jak z wykorzystaniem najnowszych technik i trendów cukierniczych stworzyć efektowne i proste w przygotowaniu desery?

Profesjonalne warsztaty cukiernicze z Michałem Doroszkiewiczem

Miejsce:
Termin:
Cena:
Poznań
30 listopada 2022
2199.00
HoReCa
stacjonarne
archiwalne
Kuchnia wegańska w innowacyjnym wydaniu

PROFESJONALNE WARSZTATY DLA SZEFÓW KUCHNI

Miejsce:
Termin:
Cena:
Poznań
25 października 2022
2199.00
HoReCa
stacjonarne
archiwalne
Kuchnia polska w nowoczesnej odsłonie - techniki, smaki, trendy 2022/2023

Praktyczne warsztaty kulinarne z Adamem Chrząstowskim

 

Miejsce:
Termin:
Cena:
Poznań
29 września 2022
2299.00
HoReCa
stacjonarne
archiwalne
Profesjonalne warsztaty dla szefów kuchni - kiszonki i fermentacje

Jak dzięki wykorzystaniu prostych składników przygotować innowacyjne danie, które zachwyci gości?

Miejsce:
Termin:
Cena:
Poznań
25 lipca 2022
1999.00
HoReCa
stacjonarne
archiwalne
Wołowina, steki i podroby

Warsztat poprowadzi Adam Chrząstowski

Miejsce:
Termin:
Cena:
Poznań
30 maja 2022
1999.00
Restauracje
stacjonarne
archiwalne
Nowoczesne Techniki i Trendy w Cukiernictwie 2020 – Monoporcje

Współczesna forma i kompozycja smakowa deserów indywidualnych

Uwaga! BRAK WOLNYCH MIEJSC

Miejsce:
Termin:
Cena:
SZKOLENIE ONLINE
30 marca 2020
1599.00
Restauracje
stacjonarne
archiwalne
Profesjonalna obsługa kelnerska dla kelnerów i kierowników restauracji

Praktyczne warsztaty optymalizacji pracy kelnerów, kreowania wizerunku restauracji i generowania dodatkowego zysku

Miejsce:
Termin:
Cena:
Warszawa
24 lutego 2020
1199.00
Poznań
25 lutego 2020
1199.00
HoReCa
stacjonarne
archiwalne
MENU À LA CARTE

Techniki, smaki, trendy kuchni warzywnej 2020

Warsztaty kulinarne z Tomaszem Purolem

Miejsce:
Termin:
Cena:
Poznań
24 stycznia 2020
1599.00

O naszych szkoleniach

Dajemy uczestnikom możliwość rozwoju posiadanych umiejętności, ale też nabycia nowych. Dbamy, aby szkolenia w pełni odpowiadały na ich potrzeby. Wyposażymy Cię w wiedzę dotyczącą obowiązujących trendów oraz przekażemy cenne wskazówki. Zdobądź nowe umiejętności – szkolenia dla managerów restauracji oraz pozostałych pracowników Ci w tym pomogą.

Organizowane przez nas szkolenia dla pracowników restauracji wyróżnia niezwykle szeroki zakres tematów, ponieważ zależy nam na przekazywaniu kompleksowej i użytecznej wiedzy. Warsztaty zakładają omówienie programu od strony teoretycznej oraz praktycznej. To doskonała okazja, by dowiedzieć się, jakie kroki podejmować wobec nowych wyzwań w codziennej pracy.

 

Szkolenia dla obsługi restauracji

Szkolenia dla restauracji organizowane przez Centrum Kompetencji skierowane są do menedżerów i pracowników obiektów gastronomii. Wiemy, że oczekiwania gości są coraz większe, dlatego jakość świadczonych usług również musi się być coraz wyższa. Należy poszerzać swoje umiejętności z zakresu technik sprzedaży, obsługi klienta, a także organizacji imprez i co ważne, właściwego wykorzystywania mediów społecznościowych. Skupiamy się, m.in. na obowiązkach managerów, które wpłyną na sprawne funkcjonowanie obiektu.

 

Szkolenia dla managerów restauracji

Celem każdego szkolenia dla obsługi restauracji jest przekazanie Ci wiedzy, dzięki której zwiększysz swoje zyski oraz podniesiesz standard usług. Wszelkim wskazówkom zawsze towarzyszą przykłady sprawdzonych rozwiązań, które możesz zastosować w przypadku swojej działalności. Otrzymasz również rady, dzięki którym wyeliminujesz czynniki obniżające rentowność i zmaksymalizujesz obroty obiektu. Ważnym elementem każdego szkolenia dla managerów hoteli jest także optymalizacja kosztów.

 

Dowiedz się, jak budować dobry wizerunek

Podczas naszych kursów poznasz również zasady postępowania z pracownikami restauracji tak, by standard obsługi był na najwyższym poziomie. Omawiamy, co może zmotywować ich do pracy, oraz jak powinni postępować w kontaktach z gośćmi. Szkolenia dla managerów restauracji pomogą Ci również opracować plan działań marketingowych, dzięki którym zbudujesz dobry wizerunek w sieci i zdobędziesz nowych klientów. Wiemy, że ważne jest, by obserwujący byli także aktywnymi fanami, którzy rzeczywiście odwiedzą hotel. Podpowiadamy, jak odpowiadać na komentarze oraz przedstawiamy dobre praktyki.

 

Eksperci z doświadczeniem

Wybierając nasze szkolenia dla obsługi restauracji, w tym dla ich managerów, masz pewność, że będą one prowadzone przez najlepszych specjalistów z bogatym doświadczeniem. Stawiamy na osoby mające wiedzę praktyczną. Liderzy z branży odpowiadają na pytania uczestników, dzielą się przydatnymi wskazówkami i własnymi doświadczeniami. Chcemy, by nasze spotkania były również okazją do wymiany spostrzeżeń uczestników.

 

Co wyróżnia szkolenia Centrum Kompetencji?

Szkolenia Centrum Kompetencji to spotkania, podczas których przekazujemy uczestnikom merytoryczną wiedzę i praktyczne umiejętności. Oferujemy interesujące wykłady oraz część warsztatową. Wychodzimy naprzeciw potrzebom uczestników. Wybieramy różnorodność, aktywność oraz profesjonalizm. Kładziemy nacisk na kompleksowość. Nasze szkolenia dla pracowników restauracji pozwolą im sprostać wyzwaniom nawet w najtrudniejszych przypadkach. Warsztaty Centrum Kompetencji stanowią źródło wiedzy, którą wykorzystasz w codziennej pracy.

 

Potrzebujesz informacji?
Skontaktuj się z nami!

Formularz kontaktowy