Organizator:
To weź udział w autorskich warsztatach, podczas których pod okiem Kingi Filipowicz poznasz tajniki pracy, przećwiczysz techniki przygotowywania atrakcyjnych deserów, które docenią Twoi klienci i które zachwycą również Ciebie!
Wszyscy uczestnicy warsztatów w praktyczny sposób wykorzystają wiedzę zdobytą w części teoretycznej i samodzielnie przygotują wyjątkowe desery.
Od ponad 13 lat prowadzi szkolenia cukiernicze w Instytucie Sztuki Kulinarnej (różny stopień zaawansowania) – ponad 500 szkoleń i 6000 przeszkolonych osób, w tym pracownicy-cukiernicy cukierni i hoteli. W Paryżu szkoliła się w Le Cordon Blue z wykonywania ptysiów, eklerów, makaroników, wypieków drożdżowych, ciast francuskich oraz tart. Dodatkowo ukończyła kurs certyfikacyjny w Kica Kyiv International Culinary Academy (eklery). Prowadzone szkolenia to zarówno pojedyncze tematy, jak i cały cykl cukierniczy (wiedza przekrojowa) od deserów, poprzez torty, aż do monoporcji z wykorzystywaniem elementów kuchni molekularnej. Prowadzi tematyczne webinary i kursy online. Autorka bloga conadeser.pl. Autorka treści cukierniczych na blogu składbananow.pl. Cyklicznie występuje jako ekspert z zakresu cukiernictwa w Pytanie na śniadanie.
FOOD CONTENT STUDIO by Bartosz Dziamski
Kościelna 43, lok. 5
60-537 Poznań
Koszt uczestnictwa w szkoleniu wynosi 2499 zł netto i obejmuje:
Potrzebujesz informacji?
Skontaktuj się z nami!