Organizator:
To weź udział w autorskich warsztatach, podczas których pod okiem Kingi Filipowicz poznasz tajniki pracy, przećwiczysz techniki przygotowywania atrakcyjnych i nowoczesnych deserów, które docenią Twoi klienci i które zachwycą również Ciebie!
TYLKO U NAS!
Podpatrzysz sprawdzone i autorskie receptury cukiernicze Kingi Filipowicz, która od ponad 13 lat zdobywa i dzieli się wiedzą z zakresu cukiernictwa.
Dodatkowo zgłaszając udział w szkoleniu w wersji premium otrzymasz e-book stworzony przez prowadzącą o tajnikach GANACHE!
Wyjaśnienie zasad pracy i zastosowanych technik.
Dodatek specjalny dla uczestników dostępny tylko w wersji superpremium
TOOLBOX SZEFA KUCHNI – GANACHE
Uczestnik otrzyma e-book stworzony przez prowadzącą o tajnikach tworzenia ganache – kremu czekoladowego.
Od ponad 13 lat prowadzi szkolenia cukiernicze w Instytucie Sztuki Kulinarnej (różny stopień zaawansowania) – ponad 500 szkoleń i 6000 przeszkolonych osób, w tym pracownicy-cukiernicy cukierni i hoteli. W Paryżu szkoliła się w Le Cordon Blue z wykonywania ptysiów, eklerów, makaroników, wypieków drożdżowych, ciast francuskich oraz tart. Dodatkowo ukończyła kurs certyfikacyjny w Kica Kyiv International Culinary Academy (eklery). Prowadzone szkolenia to zarówno pojedyncze tematy, jak i cały cykl cukierniczy (wiedza przekrojowa) od deserów, poprzez torty, aż do monoporcji z wykorzystywaniem elementów kuchni molekularnej. Prowadzi tematyczne webinary i kursy online. Autorka bloga conadeser.pl. Autorka treści cukierniczych na blogu składbananow.pl. Cyklicznie występuje jako ekspert z zakresu cukiernictwa w Pytanie na śniadanie.
Koszt uczestnictwa w szkoleniu obejmuje:
Koszt uczestnictwa w szkoleniu obejmuje:
Potrzebujesz informacji?
Skontaktuj się z nami!